Dreamfire-grillien edustaja Edelgran OÜ verkkosivulla dreamfiregrill.com (jatkossa nimellä ”Dreamfire”) noudattaa vastuullisen tietojenkäsittelyn periaatteita. Dreamfire-sivustolla voi käydä jakamatta itsestään tietoa, mutta tietyissä tapauksissa tarvitsemme tietoa ottaaksemme Sinuun yhteyttä esittämiisi kysymyksiin tai tiedusteluihin liittyen. Tämä tietosuojakäytäntö selvittää tietojen keräämisen ja käyttämisen tarkoitusta näissä tilanteissa. Dreamfire-verkkosivulla käymällä hyväksyt tietosuojakäytännön ehdot.

SINUN TIETOJESI JA HENKILÖTIETOJESI SUOJAAMINEN

Dreamfire ei jaa tietoja eikä henkilötietoja sivullisten kanssa ilman suostumustasi, maksujen kerääminen ESTO AS:n avulla pois lukien. ESTO AS:lle välitetyt tiedot ovat tarkoitetut vain Sinun verkkokaupassamme suorittamien maksujen käsittelyyn ja ne rajoittuvat tietoihin, joita tarvitaan maksun onnistuneessa keräämisessä ja käsittelyssä.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Verkkokaupan henkilötietojen vastuullinen käsittelijä on DREAMFIREGRILL.COM (rekisterikoodi 12516453), kotipaikka Veerme 23, Tallinn 11625, Viro, puh. +372 56 906 996 ja sähköpostiosoite info@dreamfiregrill.com

Millaisia henkilötietoja käsitellään

  • nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
  • toimitusosoite;
  • pankkitilin numero;
  • tavaroiden ja palvelujen hinta ja maksuihin liittyvät tiedot (ostohistoria);
  • asiakastuen tiedot;

Miksi henkilötietoja käsitellään

Henkilötietoja käytetään asiakkaiden tilausten hallinnointiin ja tavaran perille toimittamiseen.

Ostohistoriatietoja (ostopäivä, tavara, määrä, asiakastiedot) käytetään ostettujen tavaroiden ja palvelujen yhteenvetojen laatimiseen ja asiakkaiden mieltymysten analysointiin.

Pankkitilin numeroa käytetään maksujen hyvittämiseen asiakkaalle.

Henkilötietoja, kuten sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja asiakkaan nimeä, käsitellään tavaroiden ja palveluiden tarjoamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen (asiakastuki).

Verkkokaupan käyttäjän IP-osoitetta tai muita merkkitunnisteita käsitellään tietoyhteiskunnan osana olevan verkkokaupan palvelun tarjoamiseen ja verkonkäyttötilaston tekemiseen.

 

Oikeudelliset perusteet

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen noudatustarkoituksessa. Henkilötietoja käsitellään oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi (esimerkiksi kirjanpito ja kuluttajariitojen ratkaiseminen).

Henkilötietojen saajat

Henkilötiedot toimitetaan verkkokaupan asiakastuelle ostojen ja ostohistorian hallinnointiin sekä asiakasriitojen ratkaisemiseen.

Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite toimitetaan asiakkaan valitsemalle kuljetuspalvelun tarjoajalle. Tavaran perille toimittamista varten lähetille toimitetaan yhteystietojen mukana myös asiakkaan osoite.

Mikäli verkkokaupan kirjanpidosta huolehtii palveluntarjoaja, henkilötiedot toimitetaan palveluntarjoajalle kirjanpitotoimenpiteiden tekemiseen.

Henkilötiedot voidaan toimittaa IT-palvelun tarjoajille, mukaan lukien, mutta ei ainoastaan, KODREX OÜ:lle – mikäli se on tarpeen verkkokaupan toimivuuden varmistamiseksi tai tietojen majoittamiseksi.

Turvallisuus ja pääsy tietoihin

Henkilötietoja säilytetään Zone.ee:n palvelimissa, jotka sijaitsevat Euroopan unionin jäsenmaan tai Euroopan talousalueen maiden alueella. Tietoja voi toimittaa maihin, joiden tietosuojan tason Euroopan komissio on arvioinut riittäväksi, ja niille USA:n yrityksille, jotka ovat liittyneet Privacy Shield -mekanismiin.

Henkilötietoihin pääsevät verkkokaupan työntekijät verkkokaupan käyttämiseen liittyvien teknisten ongelmien ratkaisemista ja asiakastuen tarjoamista varten.

Verkkokauppa käyttää asianmukaisia fyysisiä, järjestöllisiä ja IT-turvakeinoja suojatakseen henkilötietoja sattumanvaraiselta tai laittomalta hävittämiseltä, katoamiselta, muuttamiselta tai valtuuttamattomalta pääsyltä niihin sekä niiden julkistamiselta.

Henkilötiedot toimitetaan verkkokaupan tietojenkäsittelijöille (esimerkiksi kuljetus- ja datamajoituspalvelujen tarjoajille) ja niitä käsitellään verkkokaupan ja käsittelijöiden kesken solmittujen sopimusten perusteella. Käsittelijöiden tulee henkilötietojen käsittelyssä taata asianmukaiset suojakeinot.

Henkilötietoihin pääsy ja niiden korjaaminen

Henkilötietoihin pääsee ja niitä voi korjata verkkokaupan käyttäjäprofiilissa. Jos osto on suoritettu ilman käyttäjätiliä, henkilötietoihin pääsee asiakastuen kautta.

Suostumuksen peruminen

Mikäli henkilötietoja käsitellään asiakkaan suostumuksen perusteella, asiakkaalla on oikeus perua suostumuksensa ilmoittamalla siitä asiakastuelle sähköpostitse.

Säilyttäminen

Henkilötiedot poistetaan verkkokaupan asiakastilin sulkemisen yhteydessä, paitsi siinä tapauksessa, että tietojen säilyttäminen on tarpeen kirjanpitotarkoituksessa tai kuluttajariitojen ratkaisussa.

Ilman asiakastiliä suoritettujen verkko-ostosten osalta ostohistoriaa säilytetään kolme vuotta.

Maksukiistojen ja kuluttajariitojen osalta henkilötietoja säilytetään vaatimuksen täyttämiseen tai vanhenemisajan loppuun asti.

Kirjanpidossa tarvittavia henkilötietoja säilytetään seitsemän vuotta.

Poistaminen

Henkilötietojen poistamiseksi tulee ottaa asiakastukeen ottaa yhteyttä sähköpostitse. Poistopyyntöihin vastataan viimeistään yhden kuukauden kuluessa, jolloin tietojen poistoaika täsmennetään.

Toimittaminen

Sähköpostitse esitettyihin henkilötietojen toimituspyyntöihin vastataan yhden kuukauden kuluessa. Asiakastuki tunnistaa henkilön ja näyttää, millaisia henkilötietoja toimitetaan.

Suoramarkkinointi

Suoramarkkinointiviestien lähettämiseen käytetään sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa siinä tapauksessa, että asiakas on antanut tätä koskevan suostumuksensa. Mikäli asiakas ei halua enää saada suoramarkkinointiviestejä, hänen tulisi valita viestin alaosasta tätä koskeva luopumislinkki tai ottaa yhteyttä asiakastukeen.

Mikäli henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksessa, asiakkaalla on koska tahansa oikeus esittää vastaväitteitä sekä henkilötietojensa alkuperäiseen ja myös jatkokäsittelyyn, mukaan lukien suoramarkkinointiin liittyvien profiilien laatimiseen, ilmoittamalla siitä asiakastuelle sähköpostitse. (nämä tiedot tulee esittää selkeästi ja muista tiedoista erillään).

Kiistojen ratkaiseminen

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät kiistat ratkaistaan asiakastuen kautta (YHTEYSTIEDOT). Valvontaviranomainen on Viron tietosuojavirasto Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).